Specijalistička ortopedska ordinacija Mitković

Prof. Dr. Milorad Mitković ( www.mitkovic.net ) është kirurg ortopedik aktive , profesor i kirurgjisë në Fakultetin e Mjekësisë të Universitetit të Nishit , anëtar i Akademisë Serbe të Shkencave dhe Arteve ( SANU ) , dhe kështu me radhë . Praktika Specialist ortopedike ” Mitković ” është themeluar në vitin 2015 . Zyra ofron shërbime në drejtim të ekzaminimit klinik , diagnoza , metodën e trajtimit të propozuar dhe zbatimin e trajtimit . Trajtimi mund të jenë si kirurgjikale si dhe jo- operojnë .

 

1